despre mine

Numele meu este Luminița Molico. Mi se spune și ”Licurici în mișcare” datorită prenumelui și a faptului că nu am liniște pînă ce evenimentul nu s-a terminat ca în povești.

În 7 ani de marketing experiențial, am învățat toate secretele organizării de evenimente.
Cu timpul, am urcat toate treptele ierarhiei, ajungând să conduc departamentul de evenimente al celei mai mari agenții de corporate travel din România.
În acel moment, am realizat că îmi pot servi clienții mult mai eficient, dar și mai creativ, din postura de antreprenor.

Pasiunea mea? Să fac oamenii fericiți în cea mai fericită zi din viața lor.
Clienții mei sunt oameni obișnuiți, ca mine și ca voi: oameni care iubesc, se emoționează, visează.
Oameni care doresc să își trăiască cea mai frumoasă zi din viața lor așa cum ar trebui să o facă toți îndrăgostiții: o nuntă ca în basme, de care să povestească, peste ani și ani, copiilor și nepoților.

Ce înseamnă servicii complete pentru nunți.
Pentru ca în “ziua cea mare” să nu ai niciun fel de griji, absolut totul trebuie impecabil organizat: de la conceptul evenimentului, locație, meniu, decorațiuni, fotograf, muzică și momente speciale, până la cele mai mici detalii de design. De fiecare dată aleg soluții inedite, creative, care să dea o notă personală nunții și să vă reprezinte pe voi. Nu-mi plac clișeele și urăsc nunțile care încep cu “Mireasa mea, în noaptea asta…”

Ai deja o idee despre cum ai vrea să fie nunta ta?
Scrie-mi și voi fi bucuroasă să te ajut să îți vezi visul cu ochii. Doar un organizator pasionat poate face asta.

country chic, a Transylvanian story

Their story: Helene Cosânzeana & Prince Charmant
Location: Cund, Transylvania
Wedding Reception: Valea Verde Resort
Wedding planner: Luminița Molico
For more photos, check the facebook page


more

a 60s wedding

Their story was inspired by the TV series: MAD MEN, but with an European twist.
Location: Bucharest, Romania
Wedding Venue: Residence Domenii
Photographer: Vlad Bîrdu
Wedding planner: Luminița Molico
For more, check the facebook page.

more

povestea nunții mele

Pentru că din 2009 tot primesc întrebări și aprecieri legate de organizarea nunții mele, m-am decis să fac o mică prezentare a procesului prin care am trecut, de la idee până la plecarea în luna de miere.
citește mai departe

licurici în presă

nunți ca-n povești

Cum ți-ar plăcea să fie nunta ta? În ce poveste te visezi?
Închide ochii și imaginează-ți…

Fie că te inspiră poveștile de mai jos sau altele, fie că ai propria ta poveste,
scrie-mi
și o vom transforma în realitate!

Close Project

Mica Sirenă

Close Project

Albă ca Zăpada

Close Project

Ileana Cosânzeana

 

Close Project

Alice în Țara Minunilor

Close Project

Cenușăreasa

 • Mica Sirenă

  Mica Sirenă

 • Albă ca Zăpada

  Albă ca Zăpada

 • Ileana Cosânzeana

  Ileana Cosânzeana

 • Alice în Țara Minunilor

  Alice în Țara Minunilor

 • Cenușăreasa

  Cenușăreasa

very important weddings

Episodul 1 – Smiley și Laura Cosoi

Vă propun un exerciţiu de imaginaţie: nunta lui Smiley şi a Laurei Cosoi. De ce i-am ales tocmai pe ei? Pentru că sunt frumoşi, arhi-talentaţi (ceea ce garantează inspiraţie din belşug pentru o nuntă ca-n poveşti) şi, mai ales, pentru că se iubesc cu adevărat. Să înceapă ceremonia!

Cine sunt mirii?
Laura: pozitivă, puternică, independentă, mare iubitoare de film, dans, fotografie şi călătorii. Altruistă şi responsabilă, ar face orice pentru cei dragi – căci sunt cele mai importante persoane din lume.
Smiley: optimist, talentat, cu simţul umorului, îndrăgostit de… dragoste. Oriunde se duce, este responsabil cu buna dispoziţie. Iar încă de mic a fost un fan înfocat al lui Michael Jackson: a avut toate albumele pe casete, ba chiar ştia toate piesele pe de rost.

Smiley + Laura
Am pus cele două substanţe în eprubetă, am amestecat uşurel, iar rezultatul?… Confirmă părerea Laurei: „chimia” dintre parteneri este extrem de importantă. Iată formula ce a rezultat în „laboratorul” imaginaţiei mele: Ileana Cosânzeana şi Făt-Frumos.


(more…)

prieteni

Datorită lor, sunt sigură de succesul fiecarui eveniment.

Vlad Birdu, fotograf
Vlad este un fotograf complet și extraordinar de talentat. Deși preferă lumea modei și a publicității, nu refuză nicio ocazie de a captura imagini surprinzătoare de la o nuntă nonconformistă.
 www.vladbirdu.com

Delicateria florală, artiști florali
Neconvenționali, surprinzători, rebeli, pasionați de cultura japoneză. Nu cred că trebuie spus mai mult decât click aici.

Corvin Matei, fashion designer
Cu siguranță cel mai original și carismatic lucrător în piele din România. Nu are site, nu-și face reclamă și lucrează într-un veritabil atelier de artă.
 Deși îi calcă pragul cei mai exigenți fashioniști din țară, ușa lui rămâne deschisă tuturor celor care vor să-și lărgească viziunea asupra modei.
 Îl găsiți pe facebook.

Société Gourmet
Sau mai bine zis Raluca Ichim și chef Daniel Wendorf. Doi parteneri care vor să educe gastronomic societatea românească. Ea, absolventă de management și comunicare, împreuna cu el, născut în Hamburg și trecut prin 10 ani de experiență la Elb Lounge Hamburg, La Mandragora București și Kempinski Grand Hotel des Bains St. Moritz. www.societegourmet.ro

contact

Îmi poți scrie pe adresa luminita@licuriciinmiscare.ro.